Hallitus 2023

Puheenjohtaja

Lala L’More toimii Kinky Carnivalin hallituksen puheenjohtajana useamman vuoden vankalla kokemuksella. Yleisen nuijan heilutuksen lisäksi Lalan vastuulla on mm. yhdistyksen tapahtumatuontanto ja esiintyjäbuukkaukset. Puheenjohtajana Lala on tunnettu tiukkana emäntänä, joka osaa kuitenkin suhtautua asioihin tarvittaessa huumorilla ja rennoin rantein.

Varapuheenjohtaja

Kuten suuri taiteilija vuonna 1989 totesi: ”mä haluun viihdyttää”. O’detta Opium suhtautuu intohimolla kaikenlaisten kekkereiden ja illanistujaisten järjestämiseen. Slaavilaisen siivoojan pettämättömällä napakkuudella hoituvat myös yhdistyksen varapuheenjohtajan työt.

Somevelho ja nettisivuvastaava

Kinky Carnivalin uusi somevelho on lavoilla sekä lehtien kansissa ja mainoskuvissa viuhahteleva Wilhelmina af Fera. Tämä kansainvälisesti tunnettu kasvo poseeraa pin-up kuvissa yhtä viehkeästi kuin taikoo valokuvat kuin nettisivutkin ja siinä sivussa paukuttaa somepäivityksiä bittiavaruuteen.

Someapulainen ja markkinointivastaava

Kinky Carnivalin uudempiin jäseniin kuuluva The Empress hoitaa osansa yhdistyksen markkinointivastuista sekä toimii hallituksen yleisenä nakkikoneena. Tämä lempeä ja tehokas organisaattori hoitaa hommat ilman turhaa jappasua – liikanimi “Velvet Hammer” ei ole pelkkää sanahelinää.

Talousvastaava

Zaza Wonder toimii jo kolmatta vuotta hallituksen ”taloustätinä”. Tältä nohevalta emännältä ei puutu tarmoa tarttua lukuihin kuin poroa sarvista, onhan hän ehta pohjoisen nainen.

Sihteeri

Hallituksen sihteerinä jatkaa toiselle kaudelle Morticia Le Fay. Morticia on yhdistystoiminnan konkari, ja hän osaakin poimia hallituksen usein varsin rönsyilevästä keksustelusta pöytäkirjaan ne oikeasti olennaiset asiat.