Puheenjohtaja

Lala L’More toimii Kinky Carnivalin hallituksen puheenjohtajana useamman vuoden vankalla kokemuksella. Yleisen nuijan heilutuksen lisäksi Lalan vastuulla on mm. yhdistyksen tapahtumatuontanto ja esiintyjäbuukkaukset. Puheenjohtajana Lala on tunnettu tiukkana emäntänä, joka osaa kuitenkin suhtautua asioihin tarvittaessa huumorilla ja rennoin rantein.

Varapuheenjohtaja

Kuten suuri taiteilija vuonna 1989 totesi: ”mä haluun viihdyttää”. Onyxia Oh Dear suhtautuu intohimolla kaikenlaisten kekkereiden ja illanistujaisten järjestämiseen. Slaavilaisen siivoojan pettämättömällä napakkuudella hoituvat myös yhdistyksen varapuheenjohtajan työt.

Somevelho ja nettisivuvastaava

Kinky Carnivalin uusi somevelho on lavoilla sekä lehtien kansissa ja mainoskuvissa viuhahteleva Wilhelmina af Fera. Tämä kansainvälisesti tunnettu kasvo poseeraa pin-up kuvissa yhtä viehkeästi kuin taikoo valokuvat kuin nettisivutkin ja siinä sivussa paukuttaa somepäivityksiä bittiavaruuteen.

Someapulainen ja markkinointivastaava

Kinky Carnivalin uudempiin jäseniin kuuluva Theda Audacia hoitaa osansa yhdistyksen markkinointivastuista sekä toimii hallituksen yleisenä nakkikoneena. Tämä lempeä ja tehokas organisaattori hoitaa hommat ilman turhaa jappasua – liikanimi “Velvet Hammer” ei ole pelkkää sanahelinää.

Talousvastaava

Zaza Wonder toimii jo kolmatta vuotta hallituksen ”taloustätinä”. Tältä nohevalta emännältä ei puutu tarmoa tarttua lukuihin kuin poroa sarvista, onhan hän ehta pohjoisen nainen.

Sihteeri

Kinkkuhallituksen tuorein lisäys on Ophelia Boom. Hallituksen sihteerinä hän tiivistää kokouskeskustelut tehokkaasti ja selkeästi luettavaan muotoon, ja toisinaan oikaisee kokoustajien kurssin takaisin asialistan raiteille.