Jäsenistö

Lala L'More

”Sex on thick legs!”

Lala L’More on pohjoisen burleskin supernainen – tämä esiintyjä on viettänyt jo lähes 7 vuotta burleskin parissa, ja on tuona aikana vienyt vahvasti eteenpäin oululaista burleskiosaamista. Kotikaupungissaan hän tuottaa ja opettaa burleskia, mutta esiintyy tämän lisäksi itse ympäri Suomea ja Eurooppaa. Lala on tunnettu vahvasti kerronnallisista numeroistaan, pilkkeestä silmäkulmassa sekä tietenkin häkellyttävistä kurveistaan – tulethan siis katsomaan itse, mistä tässä pohjoisen leidissä on kyse!


Alkuperäinen kuva: House of Af Fera

Vieno Huttunen / Dona Catnip

Dona Catnip tai ehkä tutummin Vieno Huttunen on jo useamman vuoden Kinkuissa vaikuttanut huumoriveikko. Vieno Huttusen prototyyppi syntyi 2020 keväällä Kinkkujen kevätkokouksessa ja on siitä lähtien kiertänyt niin burleski- kuin bingolavojakin! Dona esiintyy myös välillä omana itsenään esimerkiksi Lala’s Follies-ryhmässä sekä Diagon Allys-nimisessä duossa Cece Bombshellin kanssa.

 

 

 

Alkuperäinen kuva: Valokuvaaja Terhi / Shirley’s Sweet Photos

O'detta Opium

Tässä on O’detta Opium, ahkera keikkailija vuodesta 2017, sekä Kinkkuhallituksen varapuheenjohtaja ja virkistysvastaava vuodelle 2023.

O’detan numeroita määrittelee leikkisyys, huumori ja teatterilliset elementit. Hän haluaa jättää kaikki ovet auki inspiraatiolle, sillä koskaan ei tiedä, mistä se putkahtaa. Se kun voi tulla milloin mistäkin lähteestä: historiasta, elokuvista, kirjoista… Numeroita on jatkuvasti suunnitteilla ja usein jopa monia yhtä aikaa. 

Hänellä on myös maskuliinisempi puoli: Oscar Opium. Kyseinen herrasmies näki ensimmäistä kertaa päivänvalon vuoden 2019 keväällä, kun sai heilauttaa takatukkaansa Queen bees and kings, please! –kinkkuklubilla. Loppua ei tämän iletyksenkauhistuksen seikkailuille näy. 

 

 

 

Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo

Morticia Le Fay

Morticia Le Fay on vuonna 2021 esiintymisen aloittanut goottikeijukainen ja nouseva burleskitähti, jonka tyylissä yhdistyvät absurdi huumori, nörttiys ja klassinen cabaree-estetiikka. Morticia on tanssija ja tarinankertoja, ja esitykset saavatkin usein varsin odottamattomia ja dramaattisia käänteitä. Parin vuoden aikana hän on tuonut lavalle jo viisi erilaista numeroa, eikä inspiraatiolle toistaiseksi näy loppua. Sooloilun lisäksi Morticia nähdään The Cruel-La-La’s -ryhmässä. 

 

 

 

 

 

Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo

Scarletta Crystal

Scarletta Crystal tuo tulisen räväkkä kaunotar, joka lumoaa upeilla kurveillaan, sulavilla liikkeillään ja
dramaattisella olemuksellaan. Hänen kiusoitteleva ja seksikkään tanssillinen liikehdintä huokuu naiseuden
voimaa. Tältä naiselta ei valloittavaa hymyä, tulista asennetta ja rohkeutta puutu, hänessä on ripaus
rokkia, poppia ja herkkyyttä!




Alkuperäinen kuva: House of Af Fera

Eva Euforia

Eva Euforia on nainen, jota miehet pelkäävät ja naiset rakastavat. Tämä Jumalan lahja naisille on ihastuttanut ja vihastuttanut burleskilavoilla ympäri Suomea.






Alkuperäinen kuva: Kuvauksellista Valoa


Ruby La Rouge

Ruby La Rouge edustaa Oululaisen Kinky Carnivalin joukoissa klassisempaa burleskia, josta ei eleganssia ja tulisuutta puutu. Tämä punainen ihme on ilahduttanut Suomen burleskiyleisöjä vuodesta 2016 alkaen ja pian Rubyn suloista päästään nauttimaan Suomen rajojen ulkopuolellakin. Ruby on tunnettu pilkkeestä silmäkulmassaan, sekä pettämättömästä lavakarismastaan. Tämä punainen kimmeltäjä tuo lavoille ilkikurista huumoria, sulokkaaseen liikehdintään kiedottuna.

Punainen, punaisempi, Ruby – ei ole tätä hehkuvampaa jalokiven sävyä!


Alkuperäinen kuva: Vesa Valkeisenmäki

Salome Sacrebleu

Candy Cloudlet

Candy  Cloudlet on viehättävä sekoitus makeaa karamellihattaraa ja film noir-henkistä vakavuutta.

Candyn voi nähdä pickup-leidinä sekä esiintymässä osana Lala’s Follies-burleskiryhmää. Saattaapa Candyn kurvit ja omalaatuisen huumorin nähdä lavalla tulevaisuudessa vielä soolonakin!

 

 

 


 

Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo

Debbie Devout

Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo

Macy Macabre

Macy Macabre on pari vuotta burleskia aktiivisesti esittänyt oululainen daami. Hänelle on tärkeää toteuttaa itseään tanssillisesti sekä musiikkikeskeisesti. Genret ja tyylisuunnat vaihtelevat tällä hemmotellulla diivalla päivittäin. Tai hän saattaa vääntää kuminaaman ylleen ja heittää koko jutun lekkeriksi!

Macy Macabre on tehnyt burleskia Kinky Carnivalin riveissä päälle kahden vuoden ajan ja on todellinen burleskin kameleontti. Hänen repertuaaristaan löytyy niin huumoria kuin vakavampaakin aihetta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita lavalta ei ainakaan puutu, kun tämä leidi astuu puikkoihin!

 

 

Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo

Theda audacia

Six feet of sass!

Tämä Kinky Carnivalin uudempiin jäseniin kuuluva keisarinna valloittaa lavan takuuvarmalla karismallaan ja jo tavaramerkikseen
muodostuneilla pitkillä säihkysäärillään. Hän haluaa herättää yleisössään
tunteita, mutta ennen kaikkea viihdyttää. 

Oulun lisäksi Theda Audacia on pyörähtänyt jo ulkomaillakin
viihdyttämässä burleskiyleisöä! Soolojen ohella hän säkenöi myös The
Cruel-La-La’sin ja The Go-Go Coquettesin riveissä.

Theda Audacia viettelee sinutkin alamaisekseen sähäkällä energiallaan
ja määrätietoisilla otteillaan.

 

 

 

Alkuperäinen
kuva: Jaakko Alatalo

Zaza Wonder

Zaza Wonder ei mahdu tiettyihin sääntöihin tai lokeroihin. Tämä pitkäsäärinen glamatsoni, joka on varustettu mustalla mielellä, ei alistu toisten tahtoon. Hän astelee paikalle itsevarmana ja vahvana, mutta niin salaperäisenä ja viettelevänä.




Alkuperäinen kuva: Jaakko Alatalo 

Wilhelmina af Fera

Wilhelmina af Fera on tuttu näky pin-up lavoilta ja lehdistä, mutta tämä ’sassy ’n classy’ kaunotar on kimmeltävä näky myös burleskilavoilla tehtyään debyyttinsä Burlesque Blossoms-tapahtumassa 2018. Wilhelmina rakastaa rikkoa normeja ja kyseenalaistaa sääntöjä ja uskomuksia. Tämä kurvikas maailmannainen on feminiinisyyttä (vai sittenkin maskuliinisuutta?) uhkuva taiteilija sekä lavalla että kameran edessä että takana. Useimmiten tämän daamin löytää kuvaamasta burleskitapahtumia tai promokuvia, mutta kenties saamme nähdä hänet vielä lavalla muutenkin kuin juontamassa..?




Alkuperäinen kuva: House of Af Fera