Klubit 2023

klubi-banneri.1

6.5. Kinkkuklubi: The Best of Kinky Carnival Burlesque @Viihdemaailma Ilona, Oulu

Kevätkauden viimeinen Kinkkuklubi nautiskellaan niin kypsemmällä kuin tuoreemmallakin kinkulla höystettynä, kun lavalle kapuavat Kinky Carnival Burlesquen esiintyjät omien suosikkinumeroidensa kera! Iltaa maustaa myös vieraileva esiintyjä, oululaiselle yleisölle tuttu ja rakastettu Armi Von Vep – tuo suomalaisen burleskin sensuelli surrealisti. 
Lavalla nähdään siis nostalgiaa Kinky Carnivalin, tuttavallisemmin Kinkkujen, yli kymmenen vuotiselta taipaleelta. Esitysten lomassa saatat kuulla myös tarinan jos toisen itse esiintyjiltä! Ken tietää… 😉
Lavalle kipuavat…
ARMI VON VEP (HKI)
LALA L’MORE
RUBY LA ROUGE
SALOME SACREBLEU
SCARLETTA CRYSTAL
DEBBIE DEVOUT
CECE BOMBSHELL
Illan juontaa ihastuttava kansainvälinen pinup-malli ja Kinky Carnivalin uusi jäsen, Wilhelmina AfFera. Pickupina toimii hattaraisen suloinen Candy Cloudlet.
Tule mukaan muistelemaan vanhoja, näkemään myös jotain uutta ja kuulemaan tarinoita esitysten takaa!
Liput myy Tiketti hintaan 18/20 e, ovilippu kustantaa 23 e. VIP-pöydät myydään hintaan 150 e ja ne sisältävät kuusi lippua parhaista VIP-pöydistä. Pöytä on seurueen käytössä Kinkkuklubin ajan. 
Ovet: klo 19.00
Showtime: klo 20.00

Tapahtuman tuottaa yhteistyössä More Burlesque ja Kinky Carnival Burlesque. Tapahtumalla kerätään varoja lokakuun Kaamos Kabareen pääesiintyjäbuukkauksia varten.

 

 

 

 

 

17.6. Kinkkuklubi: Fresh from the Oven – Uusien burleskitulokkaiden ilta @Viihdemaailma Ilona, Oulu
13.-14.10. Pohjois-Suomen burleskifestivaali Kaamos Kabaree @Viihdemaailma Ilona, Oulu

muistoja Menneistä tapahtumista